​✓ ISO-certificeret køletekniker

✓ Gode og solide industrikøleanlæg

Komfortkøl i butikker og virksomheder

​Mangler du en leverandør af komfortkøl på Sjælland, der tilbyder forskellige typer varmepumper til butikker og kontorerhverv? Hos Roel's Køleteknik i Store Fuglede nær Slagelse og Kalundborg tilbyder vi en masse typer anlæg, som er med til at forbedre indeklimaet. 

Vi har stor erfaring med komfortkøl, der kører på almindeligt kølemiddel samt CO2 og NH3 (ammoniak), hvorfor du kan få et, der passer til dine behov.

​Kvaliteten af luften på et kontor eller i en butik er altafgørende for folks velbefindende. Bliver der ikke ventileret godt nok, kan luften blive tung. 

Det gør det svært at koncentrere sig på jobbet, og man kan blive decideret utilpas. Komfortkøl er ikke blot til for komfortens skyld, men i højere grad for vores sundheds skyld.

Montering, service og reparation af komfortkøl

Vi tilbyder professionel montering af alle typer komfortkøl. Vi har et indgående kendskab til alle mærker, så det er muligt at få installeret et efter eget ønske.

Hvad angår service, kan man få en fast serviceaftale, så vi løbende kommer og fører tilsyn med dit anlæg. Så skal du ikke selv spekulere mere på det.​

Har du behov for kyndig assistance til installation, service eller reparation, er vi klar til at hjælpe dig. Det er lovpligtigt med et årligt tilsyn, hvilket bidrager til at tage eventuelle fejl i opløbet, så det ikke ender med en stor dyr reparation. Ved du ikke helt, hvilken type komfortkøl du skal vælge? Kontakt os.

Ring for tilbud eller assistance

Da vi har døgnservice, kan du altid kontakte os, hvis du har et akut behov for assistance. Det kan være, at dit komfortkøl går i stykker, og du derfor har brug for hjælp omgående. Vi giver også gerne et tilbud på et anlæg i din butik eller virksomhed.

Ring til os på telefon 27 59 76 23, eller skriv til os på e-mail info@roelaps.dk for et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roel's køleteknik aPs

Kontakt

Telefon: 27 59 76 23

E-mail: info@roelaps.dk