​✓ ISO-certificeret køletekniker

✓ Gode og solide industrikøleanlæg

Butikskøl tilbydes til mindre butikker

​Søger du en kompetent køletekniker, der kan levere butikskøl i høj kvalitet til mindre butikker på hele Sjælland? Roel's Køleteknik i Store Fuglede nær Slagelse og Kalundborg står til rådighed og kan hjælpe dig med alt fra installation til efterfølgende service og reparation. 

Har du madvarer, der har behov for køling, har vi flere forskellige typer løsninger. Vi har hjulpet mange lokale butikker med at få installeret køleanlæg til nedkøling af mad- og mejeriprodukter. 

Er man en butik, der sælger denne typer varer, så er det strengt nødvendigt at have stabil og pålidelig butikskøl, der holder. Så skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt anlægget går i stå, og maden bliver ødelagt.

installation, service og reparation af butikskøl

Vi kører med døgnservice, da vi gerne vil være der for vores kunder, når de har allermest brug for os. Det kan netop være, hvis man har et gammelt køleanlæg, som ikke længere kan stå distancen.

Vi kan tilbyde at reparere det, hvis det er muligt samt service og salg, hvis der skal et helt nyt til.​

Da vi er ISO-certificeret, har vi tilladelse til at varetage mindre opgaver for mindre butikker. Holdbarheden på det udførte arbejde beror i den grad på vores evner samt kvaliteten. 

Derfor gør vi en dyd ud af at være meget fokuseret på de mindste detaljer, så vi kan efterlade vores kunder med et fuldt funktionsdygtig butikskøl, fungerer optimalt.

Kontakt os for bestilling

Vil du gerne høre om vores forskellige butikskøl eller have en pris på service og reparation, kan du altid kontakte os på telefon 27 59 76 23 eller skrive til os på e-mail info@roelaps.dk

Så skal vi nok finde en tid til dig og rådgive dig til den helt rigtige løsning.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roel's køleteknik aPs

Kontakt

Telefon: 27 59 76 23

E-mail: info@roelaps.dk