​✓ ISO-certificeret køletekniker

✓ Gode og solide industrikøleanlæg

Montering af varmepumpe – luft/luft og luft/vand

Er du på udkig efter en energieffektiv varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Roel's Køleteknik i Store Fuglede forhandler vi nemlig et bredt udvalg af varmepumper i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser til både private og erhverv i blandt andet Slagelse, Kalundborg samt på resten af Sjælland.

Vi er en ISO-certificeret virksomhed, der har mange års erfaring i branchen, og gennem årene har vi stået for salg, installation, service, reparation og montering af varmepumpe for mange forskellige privatpersoner og virksomheder.

Vi forhandler både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper, og vi arbejder med 1 KW og 1 MW i alle de kendte mærker. Har du brug for en ny til din bolig eller virksomhed for at forbedre indeklimaet, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dine ønsker og behov.

Vi kan blandt andet tilbyde montering varmepumpe fra følgende producenter:

  • Panasonic
  • Toshiba
  • Mitsubishi
  • Electrolux
  • LG
  • Daikin
  • Vaillant
  • Vølund
  • Metro Therm
  • Bosch.

Hvilken type varmepumpe bør jeg vælge?

Der findes to forskellige slags varmepumper; en luft til vand varmepumpe og en luft til luft varmepumpe. 

Hvilken du bør vælge afhænger af dine behov. 

Skal du opvarme en helårsbolig med radiatorer eller varmerør, kan det som regel bedst betale sig at vælge en luft til vand varmepumpe, da den også vil varme dit brugsvand op.

Skal du bruge en varmepumpe til sommerhuset, eller er din bolig kun udstyret med elvarme, vil det som regel altid bedst kunne betale sig at vælge en luft til luft varmepumpe, da den er ligetil at installere og samtidig kan køle boligen eller sommerhuset ned. 

Derudover har du mulighed for at styre den via en app, så du for eksempel kan tænde for den, inden du ankommet til sommerhuset, eller du kan slukke for den i de perioder, hvor sommerhuset ikke bliver brugt.

Fordele ved montering af varmepumpe

Der er mange fordele ved at få monteret en varmepumpe, og i dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de bedste grunde til at udskifte sit gamle anlæg med en energirigtig varmepumpe.

En varmepumpe er en billig og energirigtig løsning, som i langt de fleste tilfælde vil kunne betale sig.

Opnå store besparelser på din varmeregning

Fælles for begge typer varmepumper er, at de vil kunne give dig store besparelser på din varmeregning, da de er yderst energieffektive og billige i drift.

Skifer du fra et almindeligt olie- eller gasfyr, viser undersøgelser, at du vil kunne spare helt op til 50 % af din varmeregning ved at udskifte fyret med en varmepumpe. Den endelige besparelse på montering af varmepumpe afhænger dog af din nuværende energikilde og dit varmeforbrug.

Lav engangsudgift på pumpen

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, vil din investering hurtigt begynde at tjene sig hjem. En luft til luft varmepumpe koster op til ca. 25.000 kroner, men kan også købes billigere. 

Hvor mange penge du bør investere i varmepumpen, afhænger i høj grad af, hvad dit behov er.

Helt overordnet set handler det om varmepumpens SCOP-værdi, som fortæller hvor effektiv varmepumpen er. Er SCOP-værdien for eksempel på 6, vil varmepumpen i gennemsnit levere seks gange så meget energi end den energi, den bruger på at levere energien. 

Med andre ord får du en mere effektiv varmepumpe, jo højere SCOP-værdi varmepumpen har.

En luft til vand varmepumpe er typisk dyrere, men den vil ligeledes hurtigt begynde at tjene sig selv hjem.

Nem og hurtig installation af varmepumpe

Selve installationen af en luft til luft varmepumpen er meget simpel og kan gennemføres i løbet af en enkelt dag. Installationen skal dog udføres af en autoriseret installatør, som også vil hjælpe dig med at finde det mest ideelle sted i boligen til placeringen af indedelen såvel som udedelen, så varmen fordeles optimalt i boligen.

Mulighed for aircondition med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe kan også fungere som aircondition om sommeren, så du kan køle dit sommerhus eller din helårsbolig ned og skabe et behageligt indeklima.

En luft til vand varmepumpe kan ligeledes afkøle din bolig – dette sker ved passiv afkøling, som foregår ved, at det kolde vand løber gennem radiatorerne.

Få opvarmet brugsvand med en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe opvarmer vand i stedet for luft, og det betyder, at du kan få opvarmet dit brugsvand og dine radiatorer til en fordelagtig pris.

Reparation og service på varmepumpe

Har du en varmepumpe, der er gået i stykker, er blevet ustabil eller utæt, så udfører vi både ny montering af varmepumpe samt service og reparation af alle mærker.

Ved montering af varmepumpe, der anvender mere end 1 kilo kølemiddel, er det lovpligtigt at få udført et jævnligt eftersyn af en ISO-certificeret virksomhed.

Her kan vi træde til og udføre service på stedet. Vi har stor erfaring med ammoniakanlæg, som er et kølemiddel, der anvendes i enhver slags varmepumpe. Man skal være certificeret for at have tilladelse til at installere sådanne apparater, hvilket vi naturligvis er.

Du har også mulighed for at få en fast servicekontrakt, så der løbende føres tilsyn af dine pumper. Så du ikke skal bekymre dig om noget som helst, og du sikrer dig, at din varmpumpe altid fungerer, som den skal, og at eventuelle problemer opdages, før de udvikler sig.

Vi står klar med rådgivning og vejledning

Det kan være svært på egen hånd at træffe en beslutning om, hvilken af de to forskellige typer varmepumper, du skal vælge. Det kan også være, at du har behov for at få foretaget en beregning på din energibesparelse for at få en vurdering af, hvilken varmepumpe der vil være den rette for dig, og om en varmepumpe overhovedet er den rette løsning.

Hos Roel's Køleteknik har vi mange års erfaring, og vi deler gerne ud af vores gode råd og vejledning, så du i sidste ende får den rette løsning, der dækker dine behov.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser på en varmepumpe afhænger blandt andet af, om der er tale om en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, og om du selv har indkøbt varmepumpen, eller om vi skal indkøbe den for dig.

Den endelige pris på anlægget afhænger af, hvor effektiv du ønsker, at varmepumpen skal være, og hvor stort dit behov er. Her hjælper vi dig gerne med både rådgivning og vejledning, så du får den mest optimale løsning, der passer til dine behov.

Kontakt os for reparation, service eller montering af varmepumpe

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på enten service, reparation eller montering af varmepumpe, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den varmepumpe, som du er på udkig efter, eller vi kan sammensætte et tilbud på den varmepumpe, som vi vil anbefale dig at få installeret ud fra dine behov.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 27 59 76 23, men du kan også skrive til vores e-mail info@roelaps.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roel's køleteknik aPs

Kontakt

Telefon: 27 59 76 23

E-mail: info@roelaps.dk