​✓ ISO-certificeret køletekniker

✓ Gode og solide industrikøleanlæg

Industrikøl tilbydes til større virksomheder

Hos Roel's Køleteknik i Store Fuglede nær Slagelse og Kalundborg er vi specialister i service og installation af industrikøl til større virksomheder på hele Sjælland.

Har din virksomhed et eller flere køleanlæg, der trænger til service, er det muligt at få en fast serviceaftale, så du aldrig mere skal spekulere på, om de fungerer efter hensigten.

Det er lovpligtigt for store køleanlæg med kølemiddel på mere end 1 kilo at få ført jævnligt tilsyn. Vi har erfaring med alle slags varmepumper uanset mærke, model og årgang. Du kan altid kontakte os, hvis der sker noget akut med dit industrikøl, eller hvis der skal installeres et helt nyt anlæg i din virksomhed.

SERVICE AF ALLE STØRRELSER INDUSTRIKØL

Vi er vant til at håndtere store industrikøl, da vi dagligt ser en lang række etablerede, danske virksomheder, som har behov for at få justeret og serviceret på de gamle anlæg. 

Det er ganske uundgåeligt, at der på et tidspunkt vil forekomme behov for reparationer inden for industrikøl, hvis et anlæg kører dagen lang. Uanset om det er luft/luft eller vand/luft med ammoniak-køl, kan vi føre tilsyn med dem alle. 

Vi har et såkaldt D-certifikat, hvilket er lovpligtigt for at kunne installere og servicere industrikøl anlæg af denne størrelse.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET GODT TILBUD

Står din virksomhed og har behov for hjælp til service af jeres industrikøl eller til installation, er vi til rådighed døgnet rundt. Går et anlæg i stykker, kan vi hurtigt rykke ud og få iværksat en reparation, så det virker på ny.

Kontakt os for at høre mere om priser og meget andet på telefon​ 27 59 76 23 ​eller skriv til e-mail​ info@roelaps.dk.​​

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roel's køleteknik aPs

Kontakt

Telefon: 27 59 76 23

E-mail: info@roelaps.dk